ORDAS

Organi Distribution and Administration System

Totale automatisering van bedrijfsprocessen in de recyclage, hout, bouw, beton, staal, metaal, tegels, chemie, groothandel…

ORDAS biedt een algemene ERP-oplossing voor bedrijven in de handel en industrie. De software automatiseert en centraliseert al uw administratieve bedrijfsprocessen in 1 systeem en groeit mee op het tempo van úw bedrijf.

Het basispakket van ORDAS is een complete totaaloplossing en heeft daardoor slechts beperkt maatwerk nodig om zich 100% af te stemmen op uw wensen en noden. Dankzij zijn uitgebreide functionaliteiten is onze ORDAS-software inzetbaar in verschillende sectoren:

Bovenop op ons basis ERP-pakket, zijn er voor de houtsector specifieke functionaliteiten zoals houtbewerking, certificering en beheer van pakken.
Voor bouwhandelaars worden er in onze software speciale features voorzien o.a. voor betoncentrales, tegelhandel en staal- en metaalsector.
Als extra functies buiten op ons basispakket, voorzien wij voor de recyclagebusiness ook nog modules zoals containervloot, integratie weegbrug en containeropdrachten.
Voor ondernemingen met een productieomgeving heeft onze software bijkomende functies die de administratieve opvolging van productieprocessen verzorgen.
Voor algemene groothandels voorzien we behalve onze standaardsoftware onder andere functionaliteiten rond toonbankverkoop, klachtenbeheer en douaneformaliteiten.

ORDAS kan gemakkelijk connectie leggen met andere software van Organi zoals het boekhoudpakket ORAS of het douanepakket OLS Customs. Maar ook verregaande integraties met externe tools zoals MS Outlook, Bancontact en track-and-tracesystemen zijn mogelijk.

Onze klanten

Enkele klantcases

Bij Wijckmans kan er tegenwoordig nog sneller en accurater samengewerkt worden dankzij ORDAS en ORAS.
De ERP-software van Organi helpt Mistral Home het make-to-order concept uit te bouwen en zich te onderscheiden in de markt.
Johan Haghebaert
Johan Haghebaert Sales Manager ERP
Johan werkt bij Organi sinds 1989. Door zijn jarenlange ervaring is hij een van de steunpilaren binnen het bedrijf geworden, bijgevolg kent hij Organi en onze software dan ook als zijn broekzak. Johan zijn dagen zijn drukbezet o.a. met het geven van demo’s bij prospecten en het onderhouden van klantencontacten.

Gratis demo aanvragen?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.