Enzafruit

Eenvoudige registratie van stock en verkoop dankzij de ORDAS-software van Organi.

Enzafruit

Enza

Enzafruit New Zealand (Continent) N.V. is het verkoop- en marketingkantoor van Turners & Growers voor het Europese continent, gelegen in Sint-Truiden. Het fruit (appelen & peren) van hoge kwaliteit zorgt, samen met de bewezen verkoop- en marketingervaring van Enzafruit, voor een succesvolle handel over heel Europa.

Sinds de vroege jaren ’80 werd de samenwerking met Organi opgestart. Midden jaren ’90 werd, op vraag van de groep waartoe Enza behoorde, overgestapt naar een nieuwe leverancier. Hierdoor verloor Enza een groot stuk van zijn flexibiliteit naar zijn klanten toe, waardoor er beslist werd om opnieuw met Organi in zee te gaan. Enza maakt gebruik van zowel het ORDAS– als ORAS-pakket.

Waarom Organi?

Video 2017

Johan Haghebaert
Johan Haghebaert Sales Manager ERP
Johan werkt bij Organi sinds 1989. Door zijn jarenlange ervaring is hij een van de steunpilaren binnen het bedrijf geworden, bijgevolg kent hij Organi en onze software dan ook als zijn broekzak. Johan zijn dagen zijn drukbezet o.a. met het geven van demo’s bij prospecten en het onderhouden van klantencontacten.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.