Planningstool

Al uw resources in 1 mooi én handig kalenderoverzicht!

Wat?

Deze grafische tool van Organi is een centrale planningsmodule voor al uw resources in 1 handig kalenderoverzicht! Het is een visuele weergave van alles wat in uw bedrijf gepland moet worden.

De planningstool is geen extra softwarepakket dat veel tijd en technische kennis vraagt van zijn gebruikers. Het doel is om efficiënt en moeiteloos te plannen, zodat u zich meer kan focussen op uw core business!

Voordelen

Een planningstool geeft u niet alleen inzicht in de taken die nog moeten gebeuren, maar helpt u ook om uw activiteiten en resources in kaart te brengen, om ze in goede banen te leiden en om te kijken waar er nog capaciteit zit in de beschikbare planning. Alle voordelen op een rijtje:

Alles in 1 handig overzicht

Het hoofdscherm van de planningstool bestaat uit 5 onderdelen: de filtercriteria, de maandkalender, het overzicht van uw resources, de in te plannen orders (met hun details) en uw planning.

wat zeggen gebruikers

Tevreden klanten

Wist u dat...

Johan Haghebaert
Johan Haghebaert Sales Manager ERP
Johan werkt bij Organi sinds 1989. Door zijn jarenlange ervaring is hij een van de steunpilaren binnen het bedrijf geworden, bijgevolg kent hij Organi en onze software dan ook als zijn broekzak. Johan zijn dagen zijn drukbezet o.a. met het geven van demo’s bij prospecten en het onderhouden van klantencontacten.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.