Al 45 jaar IT-dienstverlener!

Over ons

De mensen binnen Organi zijn onze sterkste troef. Met een mooie mix van ervaren experts en jeugdige enthousiastelingen zorgt ons team van 92 collega’s voor meer dan 200 klanten

Wie zijn wij?

Organi werd opgericht in 1977 en is sindsdien een gevestigde waarde in de IT-sector geworden. We zijn een autonoom en Belgisch bedrijf gespecialiseerd in software, hardware en algemene IT-services.

Ons doel? Het verbeteren en automatiseren van bedrijfsprocessen in middelgrote ondernemingen actief in handel & industrie, boekhouding & accountancy, logistiek & douane of de gerechtsdeurwaarderswereld. Zo werken bijvoorbeeld Atlas Copco, Houthandel Verellen, Meiko, Zuidnatie en Gerechtsdeurwaarderskantoor Robert met onze software.

opgericht in
0
medewerkers
0
klanten
0 +
gebruikers
0 +

Onze Organi familie - 4TheFuture Group

Organi maakt trots deel uit van de 4TheFuture Group, een dynamische moedermaatschappij die de motor vormt achter vooraanstaande IT-bedrijven zoals Organi en Softpak. Samen met Think2Act als strategische partner, verankeren we bovendien onze positie als een krachtige speler in de IT-sector.

Met een team van meer dan 150 toegewijde medewerkers en een klantenbestand van meer dan 500 bedrijven, bedient de groep ruim 13.000 gebruikers wereldwijd. Dit biedt dus een stevige basis om hoogwaardige IT-oplossingen te leveren die perfect aansluiten bij de voortdurend veranderende behoeften van onze klanten.

Bovendien strekt de invloed van 4TheFuture Group zich uit tot andere domeinen. Zo zijn we bijvoorbeeld betrokken bij Powered by Zeno, een toonaangevende e-mobility expert die totaaloplossingen biedt voor de installatie en het beheer van laadpalen.

Kortom, 4TheFuture Group blijft zich inzetten om te innoveren en te groeien, en zo een betrouwbare partner te zijn in de snel evoluerende IT-omgeving. 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?​

HOE WIJ HET VERSCHIL MAKEN

Organi DNA

Geen B2B of B2C, Organi staat voor H2H (human-to-human) en zet persoonlijk contact op de eerste plaats. Zo maakt u bij ons geen ticketje aan op een supportdesk dat naar India vertrekt om dan pas ’s nachts feedback terug te krijgen.

Daarnaast heeft u bij ons uw eigen contactpersonen én een permanentieteam dat u buiten de kantooruren ook verder kan helpen in geval van een blocking issue.

Organi bestaat al meer dan 45 jaar en is een gezond, Belgisch bedrijf binnen het huidige IT-landschap.

Wij werken als IT-dienstverlener volledig autonoom zoals wij het willen en dat zorgt ervoor dat we flexibel kunnen reageren en tegemoet kunnen komen aan de specifieke wensen en behoeftes van onze klanten.

Dankzij samenwerkingen met de juiste partners, blijven we steeds op de hoogte van alle technologische trends en kunnen we u in allerlei domein verder helpen.

Daarnaast is Organi een van de belangrijkste Progresspartners in de Benelux, mede door de voortdurende ontwikkeling van hoogwaardige toepassingen op basis van de nieuwste technologieën.

Meer info

Na een onafhankelijke audit in 2020 bleek dat onze klanten tevreden tot zeer tevreden waren en dat we dus beantwoorden aan de Qfor-norm met module “ClientScan in Learning & Consulting”.

Dit was ook het vertrekpunt voor onze erkenning tot officiële dienstverlener voor de kmo-portefeuille, zowel wat betreft opleiding als advies. Doet u dus een beroep op ons voor een van deze diensten, dan kan uw kmo rekenen op overheidssteun tot 30%!

 

Meer info

wat we doen

Tevreden klanten

Waarom Organi?

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.