Organi is Qfor-gecertificeerd én erkend dienstverlener voor de kmo-portefeuille

13.04.2021 – Met enige trots mogen we bekendmaken dat Organi gecertificeerd is voor zowel Qfor als de kmo-portefeuille (inzake opleiding en advies).

Home » Nieuws »

Organi is Qfor-gecertificeerd én erkend dienstverlener voor de kmo-portefeuille

13-04-2021

Met enige trots mogen we bekendmaken dat Organi gecertificeerd is voor zowel Qfor als de kmo-portefeuille (inzake opleiding en advies). Wanneer u een beroep doet op deze diensten bij ons, kan u dus rekenen op overheidssteun en bespaart u zo tot 30%.

Qfor

Eind 2020 voerde CertUp een onafhankelijke audit uit voor de verlenging van onze Qfor-certificering. Tijdens de doorlichting bleek dat onze klanten tevreden tot zeer tevreden waren en dat we dus beantwoorden aan de Qfor-norm met module “ClientScan in Learning & Consulting”. Dit houdt de volgende zaken in: open- en in-company opleidingen op maat, advies, begeleiding en sourcing met betrekking tot eigen ERP/CRM-softwareoplossingen.

Ons Qfor-certificaat loopt tot december 2023 en is voor ons het vertrekpunt voor de erkenning als officiële dienstverlener voor de kmo-portefeuille.

Kmo-portefeuille

Voor het onderdeel “Opleiding” verlengde Organi zijn erkenning bij de kmo-portefeuille. Maar wat nieuw is, is dat we nu ook voor “Advies” een erkend dienstverlener zijn! U zal dus ook de komende jaren nog altijd kunnen rekenen op een terugbetaling van de overheid als u beroep doet op onze diensten. Kleine ondernemingen genieten 30% steun, een middelgrote onderneming 20%, beide met een maximum van €7.500 euro per jaar.

Dankzij de kmo-portefeuille krijgen kmo’s subsidies voor bepaalde diensten die het functioneren van hun kmo verbeteren (in ons geval voor opleidingen en adviezen). Deze diensten dragen bij tot een versterking, groei of transformatie van de kmo in Vlaanderen. Een concreet voorbeeld: wanneer een kmo software aankoopt, kunnen opleidingen en/of adviezen (analyses) over deze software gesubsidieerd worden via de kmo-portefeuille.

  • Registratienummer voor het onderdeel “Opleiding”: DV.O105082.
  • Registratienummer voor het onderdeel “Advies”: DV.A218352.

 

>> Meer info over de werking van de kmo-portefeuille en hoe u online een aanvraag kan indienen, vindt u op www.kmo-portefeuille.be.

Deze certificaten zijn geldig tot maart 2026.

Waarom Organi?

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.