OLS (Customs)

Organi Logistic System

Totaaloplossing voor logistieke dienstverleners, expediteurs, opslagbedrijven, douanekantoren & industriële bedrijven met logistieke processen.

OLS (Customs) biedt een algemene ERP-oplossing voor bedrijven in de logistieke en/of douanesector. De software automatiseert en centraliseert al uw bedrijfsprocessen in 1 systeem en groeit mee op het tempo van úw bedrijf.

Het basispakket is een complete totaaloplossing en heeft daardoor slechts beperkt maatwerk nodig om zich 100% af te stemmen op uw wensen en noden

OLS biedt een totaaloplossing voor het operationeel en financieel beheer voor logistieke dienstverleners, forwarders, naties, douaneagenten en industriële verladers.
OLS Customs is een complete softwaretoepassing voor de automatisering van alle processen inzake douaneformaliteiten.

Enkele klantcases

NDN

OLS Customs zorgt voor de verwerking en automatisering van de volledige flow aan documenten bij douanekantoor NDN.
Van een omslachtige papiermolen naar een volledig geautomatiseerd systeem voor douaneformaliteiten.

Blogs logistiek & douane

Kristof Poulain
Kristof Poulain COO
Kristof werkt bij Organi sinds 2003. Hij leidt het team van de OLS en OLS Customs consultants en developers, maar staat niettemin ook dicht bij onze klanten om hen te adviseren en te begeleiden bij al hun logistieke vraagstukken. Kristof is verder ook COO van Softpak, onze collega's in Nederland, alsook onze interne specialist in data reporting en analytics via de BI-tools QlikView, Qlik Sense en Power BI.

Gratis demo aanvragen?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.