NDN

OLS Customs zorgt voor de verwerking en automatisering van de volledige flow aan documenten bij douanekantoor NDN.

NDN

Neutraal douaneagentschap Nelen is een neutrale partner voor douanezaken, gelegen in de haven van Antwerpen. Dit snelgroeiend familiebedrijf staat voor expertise, flexibiliteit, snelheid en efficiënte en digitale douane-oplossingen. Hun teams van experts staan paraat om advies te geven over douane, accijnzen en fiscale zaken.

Bekijk hier hoe NDN werkt met het softwarepakket OLS Customs van Organi voor het verwerken en automatiseren van hun volledige flow aan douanedocumenten. NDN is helemaal ontzorgd op vlak van IT zowel op vlak van software, als ook op vlak van hardware.

Video 2022

Waarom Organi?

“Door te kiezen voor Organi als IT-partner voor ál onze IT, zowel voor software als voor hardware, zijn wij op dat vlak volledig gerustgesteld en kunnen wij ons volledig focussen op onze douanedocumenten ”, aldus zaakvoerder Ingeborg Nelen.

“Organi is dienstverlenend, betrouwbaar en vooral meedenkend naar oplossingen“, aldus zaakvoerder Jan Nelen.

Kristof Poulain
Kristof Poulain COO
Kristof werkt bij Organi sinds 2003. Hij leidt het team van de OLS en OLS Customs consultants en developers, maar staat niettemin ook dicht bij onze klanten om hen te adviseren en te begeleiden bij al hun logistieke vraagstukken. Kristof is verder ook COO van Softpak, onze collega's in Nederland, alsook onze interne specialist in data reporting en analytics via de BI-tools QlikView, Qlik Sense en Power BI.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.