Remondis De Vocht

Remondis De Vocht, met meer dan 50 jaar ervaring in afvalverwerking en -ophaling, maakt gebruik van het ORDAS & ORAS pakket en heeft recent onze automatische weegbrugtoepassing geïmplementeerd voor hun KMO-recyclagepark.

Remondis De Vocht

Remondis De Vocht heeft meer dan 50 jaar ervaring in afvalverwerking, afvalophaling en containerverhuur. Daarnaast beschikken ze over een recyclagepark. Kortom, bij Remondis De Vocht draait alles om het kwalitatief inzamelen en verwerken van diverse soorten afval. 

Remondis De Vocht maakt al jaren gebruik van ons ORDAS & ORAS pakket om hun bedrijfsprocessen efficiënter te laten verlopen. Daarnaast zijn ze recent gestart met onze automatische weegbrugtoepassing om de werking van hun KMO-recyclagepark te optimaliseren.

Waarom Organi?

Managing Director Florens De Meyer bespreekt de voordelen die de automatische weegbrugtoepassing heeft gebracht, het verloop van het project en de samenwerking met Organi.

Bij Remondis De Vocht is deze weegbrugtoepassing gerealiseerd in samenwerking met Alphatronics. Organi leverde de software, terwijl Alphatronics verantwoordelijk was voor de hardware. Pieter Vandenbulcke, CEO van Organi, en Jasmien Vanvooren, CEO van Alphatronics, bieden je een inkijk in hun organisaties.

Video 2024

Johan Haghebaert
Johan Haghebaert Sales Manager ERP
Johan werkt bij Organi sinds 1989. Door zijn jarenlange ervaring is hij een van de steunpilaren binnen het bedrijf geworden, bijgevolg kent hij Organi en onze software dan ook als zijn broekzak. Johan zijn dagen zijn drukbezet o.a. met het geven van demo’s bij prospecten en het onderhouden van klantencontacten.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.