Waarom werken bij Organi?

Laat je overtuigen door onze collega’s…

Rob
“Organi kijkt niet alleen naar je kennis, maar houdt ook rekening met je persoonlijke interesses. Op die manier kan je jezelf verder ontwikkelen en doorgroeien in de zaken die jij belangrijk vindt.”
Arno
“Er heerst hier een leuke, familiale sfeer onder de collega’s en geregeld kan je ook deelnemen aan toffe activiteiten intern. Leven volgens het motto: work hard, play hard!”
Ellen
“Als Business Consultant bij Organi beheer ik meerdere projecten tegelijkertijd en krijg ik de vrijheid om zelf mijn eigen agenda te bepalen.”
Jens
"Ongeacht je ervaring en achtergrond, krijg je bij Organi een prima ondersteuning. De collega’s volgen je de eerste maanden nauw op om samen je project tot een goed einde te brengen."
Sven
“Organi heeft alle voordelen van een KMO maar is tegelijkertijd ook groot genoeg om projecten te realiseren voor belangrijke spelers en om hen een variëteit in software én hardware aan te bieden.”
Peggy
“Software Engineer zijn bij Organi, is niet enkel maar uitvoerend programmeren. Het fijne eraan is dat je kan meedenken met onze consultants en gebruikers om samen tot de beste oplossing te komen.”
Stijn
"Werken bij Organi is een boeiende uitdaging waarin plezier en hard werken dagelijks samengaan."
Arne
“Na mijn studies ben ik meteen bij Organi begonnen als Software Engineer en heb ik eerst een degelijke opleiding gekregen in Progress. Al werkend leer ik hier elke dag nog bij!”
Ruth
"Ik kan mijn job perfect combineren met mijn gezin door flexibel te werken of thuis te werken. Alles is dus prima afgestemd op mijn privé-omgeving."
Joris
“Als je nieuwe ideeën hebt, zal er bij Organi naar geluisterd worden en krijg je ook de ruimte om ze uit te werken. We hebben een open cultuur waarin je altijd vrij je mening kan geven, zelfs rechtstreeks bij de CEO.”
Vorige slide
Volgende slide

Collega’s aan het woord

Bij Organi hechten we veel belang aan een  goede relatie met onze werknemers en aan een optimale relatie onder het personeel zelf. Want al die mensen samen zijn onze sterkste troef.

Door een gemiddelde anciënniteit van 12 jaar en een gemiddelde leeftijd van 39 jaar hebben we een mooie mix van ervaring en jeugdig enthousiasme.

We geven hier het woord aan misschien wel jouw toekomstige collega’s!

“Waarom heeft Louise juist voor Organi gekozen?”
Louise Welleman, Business Consultant (werkzaam sinds 2019)

“Welke kansen heeft Kristof binnen Organi gekregen?”
Kristof Poulain, Business Unit Manager (werkzaam sinds 2003)

“Alain werkt al meer dan 30 jaar voor Organi. Hoe komt dit?”
Alain Biltjes, Senior Business Consultant (werkzaam sinds 1988)

“Wat met de sfeer en het “mannenwereldje” in de IT-sector?”
Peggy Cole, Software Coordinator (werkzaam sinds 2000)

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Yana Broodhaers
Yana Broodhaers Verantwoordelijke communicatie & HR
In 2018 ging Yana bij Organi aan de slag als communicatieverantwoordelijke waar ze de interne communicatie, marketing en events voor rekening nam. Niet veel later legde ze zich toe op het ganse rekruteringsverhaal en de onboarding van nieuwe collega’s, om zo sinds 2024 dan ook officieel het HR-verhaal bij Organi in goede banen te leiden.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.