Automatisering van bedrijfsprocessen

Software

Een goed softwarepakket bezorgt u minder administratieve rompslomp en meer tijd voor uw core business!

Geen enkel goed draaiend bedrijf de dag van vandaag kan nog zonder… Een optimaal softwarepakket automatiseert de dagelijkse administratieve en operationele processen in uw onderneming, zodat u zich kan focussen op wat echt belangrijk is. U geeft veel werk uit handen, maar behoudt nog steeds alle controle.

We optimaliseren uw bedrijfsprocessen en dat biedt o.a. deze voordelen:

  • Tijds- en kostenbesparing
  • Efficiëntiewinst door kleinere foutenmarge
  • Meer focus op uw bedrijfsactiviteiten

Hoe gaan we te werk

demo software in zaal

Tijdens een vrijblijvende, live demonstratie tonen we u alle basisfunctionaliteiten van onze software.

“Na de demo waren wij enorm onder de indruk van de deskundigheid en technologie van Organi. Zij beschikten niet enkel over indrukwekkende oplossingen en een lange lijst van klanten. Ze hadden hun succes in de sector al bewezen en waren ook gevestigd in België.”

Walter Verhaert, Bestuurder & Directeur,  SVK Bouwmaterialen

twee personen overleggen over software

We bespreken samen uw wensen en behoeftes en werken een persoonlijk voorstel uit, waarna we onze samenwerking officieel bevestigen.

“De prijs-kwaliteitsverhouding was een doorslaggevende factor in onze beslissing. Maar ook het feit dat Organi ons verzekerde dat het alles kon ontwikkelen wat we nodig hadden, ook al bestond het nog niet. Andere leveranciers waren minder flexibel om te beantwoorden aan onze behoeften.”

Steven Van Riel, Distribution Center IT Program Manager, Atlas Copco

persoon zit aan computer met software scherm

Met een uitgebreide analyse brengen we uw bedrijfsprocessen in kaart, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de software volledig afgestemd wordt op uw bedrijf. Onze developers ontwikkelen uw persoonlijk pakket en nadien implementeren onze consultants deze software bij u op kantoor.

“Bij de implementatie van de ERP zijn wij zeer goed ondersteund geweest door Organi. Er waren voldoende mensen aanwezig om de kleine problemen, die er altijd zijn, op te lossen.”

Eric Martens, CEO, Martens Hout

meerdere personen in opleiding

Onze consultants geven uw medewerkers de gepaste opleiding, zodat zij optimaal met de software kunnen werken.

“Mijn job bestaat uit het adviseren en ondersteunen van onze klanten, het organiseren van trainingen en het implementeren van nieuwe functionaliteiten. Onze klanten kunnen bij mij ook altijd terecht voor eender welk logistiek vraagstuk!”

Nicky Schroeyers, Business Consultant, Organi

twee dames aan de telefoon met headset

Een probleem of vraag? Onze afdeling customer care helpt u zowel binnen als buiten de kantooruren graag verder!

“Het voordeel van Organi is dat je één op één met iemand contact kan opnemen en dat het een vlotte samenwerking is, dat is voor ons belangrijk. De dienst naverkoop van zo’n pakket geeft ook meerwaarde aan een bedrijf.”

Bart Wijckmans, Algemeen Directeur, Wijckmans Bouwmaterialen

Waarom Organi?

Totale automatisering van bedrijfsprocessen in de recyclage, hout, bouw, beton, staal, metaal, tegels, chemie, groothandel…
Een softwareoplossing met een waaier aan standaardfunctionaliteiten die aangepast kunnen worden aan de persoonlijke wensen van elk gerechtsdeurwaarder- en incassobureau.
Totaaloplossing voor logistieke dienstverleners, expediteurs, opslagbedrijven, douanekantoren & industriële bedrijven met logistieke processen.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.