IT-services

Organi als IT-manager van uw bedrijf

ICT vervult voor organisaties de dag van vandaag steeds een belangrijkere rol. Technologie evolueert voortdurend en net dat maakt het moeilijk om bij te blijven, aangezien ICT niet uw core business is, toch? Daarom is een IT-partner geen overbodige luxe!

Organi is ook op het vlak van hardware en ICT-services een toonaangevende speler. Ons ICT-team, bestaande uit technische experts, staat altijd klaar om u telefonisch of remote verder te helpen. Kan een probleem niet vanop afstand verholpen worden? Geen probleem, dan komt een expert bij u ter plaatse om de nodige ondersteuning te bieden.

Een van onze ICT-collega’s zal dan als het ware de rol van IT-manager binnen uw organisatie op zich nemen. En al deze zaken kunt u aan hem of haar toevertrouwen, zodat u op beide oren kan slapen en u zich kan focussen op uw core business.

Een onderneming die een modern workplace wil zijn, moet een goede IT-infrastructuur in huis hebben, zodat zijn medewerkers slimmer en flexibeler kunnen samenwerken. We hebben het dan bijvoorbeeld over laptops voor thuiswerk, maar ook over de gepaste servers, netwerken en Microsoft 365.
Organi biedt een all-inpakket voor het beheer van uw IT-infrastructuur. Dit pakket omvat cloud, security, analyse, audit, support…. Door uw infrastructuur aan Organi toe te vertrouwen, beschikt u over een IT-omgeving die 100% voldoet aan de behoeften van uw onderneming.
Norman Choi
Norman Choi Sales Product Manager
Norman werkt bij Organi sinds 2005. Of het nu gaat om servers, pc’s, beveiliging of totale ontzorging, wat onze klanten ook nodig hebben op vlak van hardware/infrastructuur: Norman zoekt altijd de meest gepaste oplossing voor elke concrete situatie en stelt deze met plezier aan onze klanten voor!

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.