Hout

Totale automatisering van bedrijfsprocessen in de houtsector

ORDAS biedt een algemene ERP-oplossing voor alle bedrijven in de handel en industrie. Voor bepaalde nichesectoren hebben we echter een specifieke uitvoering van ORDAS ontwikkeld op basis van concrete noden uit uw business. Zo is ORDAS voor u een totaaloplossing met alle functionaliteiten die u in de houtsector nodig heeft.

Algemene modules van onze basis ERP

  • Het beheer van de volledige cyclus wat betreft aankoop en verkoop (offerte, order, levering, factuur, klacht, retour…).
  • De verdeling en opvolging van alle to do’s dankzij de workflow app.
  • Een digitaal archief dat al uw documenten online verzamelt en altijd toegankelijk is.
  • Een efficiënt voorraad- en magazijnbeheer met of zonder barcode scanning (WMS).
dashboard ERP-oplossing
Houtsector

Features specifiek voor de houtsector

  • Houtbewerking: aanduiding van bewerkingen zoals zagen, schaven en drenken.
  • Certificering: opvolging van de aantallen per certificaat (FSC, PEFC….).
  • Beheer van pakken: opvolging van de inhoud van het pak (aantallen per lengte, breedte, dikte en koordmaat) alsook gedetailleerde kostprijs per pak.
  • Specifieke opvolging van het inkoopproces voor de importeur.
Extra add-ons

Bovenop het basispakket

CRM CAS

Het CRM-systeem (Customer Relationship Management) van CAS is meer dan alleen een CRM, het is een innovatieve xRM-softwareoplossing die nét dat stapje verdergaat. Met CAS beheert u snel en efficiënt uw klanten, prospecten, leveranciers enz. op 1 centrale plek.

Meer info

rekeningen boekhouding

Uw ERP-systeem kan feilloos geïntegreerd worden met ons boekhoudpakket ORAS. Deze financiële software zorgt voor een volledige boekhoudkundige opvolging: aankoop- en verkoopfacturen, leveranciersboekhouding, cheques…

Meer info

data en cijferdiagrammen tablet

Een business intelligence tool toont u dashboards met historische én realtime data en genereert rapporten om u inzicht te geven in de belangrijkste cijfers. U krijgt een antwoord op vragen als “Welke producten zijn in verkoop gedaald deze maand?”, “Waar komt mijn omzet juist vandaan?” en “Hoeveel facturen zijn er al meer dan 30 dagen vervallen?”.

Meer info

Webshop laptop met vooraan miniatuur winkelwagen

Stel zelf de producten voor uw webcatalogus (B2B of B2C) samen, stem de lay-out van uw webshop af op uw huisstijl en laat uw klanten online hun bestellingen plaatsen. Deze e-commerce tool is trouwens ook volledig geïntegreerd met uw ERP-systeem, dus prijswijzigingen etc. worden automatisch doorgevoerd in uw webshop!

Meer info

weekplanner

Deze grafische tool van Organi is een centrale planningsmodule voor al uw resources in 1 handig kalenderoverzicht! Het is een visuele weergave van alles wat in uw bedrijf gepland moet worden: transport (afhalingen fabriek & leveringen klanten), personeel (inplannen ploegen & materiaal) en productie (machines in uw productieproces).

Meer info

Overzicht applicaties

Onze ORNG-suite bevat verschillende webapplicaties die altijd en overal toegankelijk zijn. In dit assortiment o.a.: worklog app, container terminal app, document portal, goedkeuringsapp facturen… Zo heeft u alle info ter beschikking waar en wanneer u maar wilt. Heel handig als u voor uw klantenbezoek nog even snel iets wilt nakijken op uw smartphone!

Johan Haghebaert
Johan Haghebaert Sales Manager ERP
Johan werkt bij Organi sinds 1989. Door zijn jarenlange ervaring is hij een van de steunpilaren binnen het bedrijf geworden, bijgevolg kent hij Organi en onze software dan ook als zijn broekzak. Johan zijn dagen zijn drukbezet o.a. met het geven van demo’s bij prospecten en het onderhouden van klantencontacten.

Demo aanvragen

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.