Business intelligence

Krijg een overzicht in uw belangrijkste zakencijfers!

Wat?

Een business intelligence (BI) tool toont u historische én actuele data, zodat u inzicht krijgt in de belangrijkste zakencijfers. Het meet als het ware de gezondheid van uw organisatie, waardoor u juiste conclusies kan trekken.

Bij Organi bieden we Qlik aan: een intuïtieve selfservice BI-oplossing voor data-analyse en realtime rapportage, die ook nog eens mobiel beschikbaar is, extra handig voor uw vertegenwoordigers op de baan!

Binnen onze standaard BI-suite analyseren we cijfers op 3 grote niveaus:

Waarom?

Elk bedrijf beschikt over een enorme hoeveelheid aan – vaak grote, complexe en ongestructureerde – informatiestromen afkomstig uit allerlei bronnen. Het zou dan ook bijzonder jammer zijn om deze informatie niet te benutten. Een BI-tool verzamelt al deze verschillende data op 1 centrale plek, bewaart en analyseert ze, zonder dat uw team tijd hoeft te steken in het maken van handmatige analyses.

BI-datavisualisatie presenteert data op een toegankelijke en begrijpelijke manier dankzij grafieken, tabellen, kleuren… Zo kan iedereen in uw bedrijf zonder veel technische knowhow de analyses begrijpen. Al uw cijfers worden samengebracht in 1 dashboard dat visueel uw verhaal vertelt.

Voordelen van een business intelligence tool

wat zeggen gebruikers

Tevreden klant

Dashboard & detail

U vertrekt vanuit het hoofddashboard en heeft dan de mogelijkheid om te filteren en elk detail verder uit te vergroten. Van daaruit kan u elk aspect vanuit verschillende dimensies bekijken, bv. per productgroep, bestelling of vertegenwoordiger. Draaitabellen bevatten zowel absolute cijfers als percentages om u een objectief resultaat te schetsen.

Dimensies kunnen ook steeds naar eigen wens gecombineerd worden, bv. de combinatie van 1 bepaalde productgroep en de omzet.

Kristof Poulain
Kristof Poulain COO
Kristof werkt bij Organi sinds 2003. Hij leidt het team van de OLS en OLS Customs consultants en developers, maar staat niettemin ook dicht bij onze klanten om hen te adviseren en te begeleiden bij al hun logistieke vraagstukken. Kristof is verder ook COO van Softpak, onze collega's in Nederland, alsook onze interne specialist in data reporting en analytics via de BI-tools QlikView, Qlik Sense en Power BI.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.