IT-infrastructuur

Wij zorgen voor uw modern workplace!

Een degelijke IT-infrastructuur is essentieel voor elke professionele organisatie. Maar technologie evolueert voortdurend en net dat maakt het moeilijk om bij te blijven met al die nieuwe ontwikkelingen. Daarom nemen wij dat stuk graag voor u uit handen!

U kan bij Organi terecht voor advies, installatie, onderhoud en opvolging van uw ganse IT-infrastructuur. Wij kiezen samen met u de oplossing die het beste past bij uw onderneming, noden én budget.

Modern workplace

Vandaag de dag moet een modern bedrijf zijn werknemers de mogelijkheid geven om op een gestructureerde, maar toch eenvoudige manier te kunnen samenwerken, waar ze ook zijn en wanneer ze ook werken. Op hun “digitale werkplek” kunnen alle collega’s slimmer, efficiënter en flexibeler samenwerken.

Organi zorgt voor de nodige hardware (laptops etc.), maar kan u ook verschillende tools aanbieden die bijdragen tot die betere samenwerking: desktop as a service, Microsoft 365, Microsoft Teams…

Pc's & toebehoren

Organi kan voor verschillende soorten pc’s en toebehoren zorgen, van een gewone laptop tot een 2-in-1 of een workstation (extra krachtige laptop).

In het algemeen bieden wij 3 verschillende pc’s aan:

 • Laptop: mobiel toestel voor werknemers die niet altijd op 1 vaste locatie werken.
 • Desktop: vaste pc die op de bureau van uw werknemer staat.
 • Thin client: toestel om enkel via remote desktop services te werken.
vrouw voor computer

Net zoals voor onze andere bedrijfsoplossingen, werken we voor het hardwareluik uiteraard ook alleen maar met de meest kwalitatieve partners en de beste toestellen.

logo hp

Networking

Een snel en veilig netwerk is van groot belang voor uw organisatie. Netwerken zijn immers de “autosnelwegen” van uw onderneming. Die kunnen ook optimaal werken, vertraagd worden of helemaal vastlopen.

Een netwerk bestaat uit allerlei verschillende netwerkcomponenten met o.a. switches (tussen server en pc) en access points (devices voor wifi).

Ook uw telefonie, printers etc. kunnen trouwens aangesloten worden op ditzelfde netwerk.

Hoe uw organisatie optimaal beschermen tegen virussen en hacking?

CYBERSECURITY

 • Door de toegenomen digitalisering van onze economie loop je als organisatie meer dan ooit het risico om geconfronteerd te worden met een virus of om gehackt te worden. Een gewone, normale bescherming is dus niet meer voldoende.
 • Cybercriminaliteit is de afgelopen tijd sterk toegenomen en dat zal ook de komende jaren zo blijven.
 • Een onderneming die gehackt wordt, ligt vaak dagen stil. Dat betekent verlies van productie en soms zelfs klanten die afhaken.
 • Voorkomen is beter dan genezen. Geld betalen aan cybercriminelen houdt heel wat risico’s in.
 • Je geeft vertrouwen aan je werknemers, klanten en leveranciers. Niemand wil namelijk dat zijn/haar gegevens in de verkeerde handen vallen.

De beveiliging van uw computers, systemen, netwerken, servers… kan op verschillende manieren:

 

 • Antispam: blokkeert inkomende e-mails die geïnfecteerde bijlages of links bevatten.
 • Firewall: controleert inkomend en uitgaand netwerkverkeer.
 • Antivirus: zorgt ervoor dat er geen virussen in uw netwerk kunnen binnendringen.
 • Sandboxing security: test inkomend verkeer vooraf in een geïsoleerde omgeving, vooraleer alles naar uw server gestuurd wordt.
 • Intrusion prevention: scant actief al het doorgestuurde netwerkverkeer op kwaadaardige activiteiten en bekende aanvalspatronen.
 • Back-up: bewaart uw gegevens lokaal of extern. 

Data… het nieuwe goud van de 21e eeuw. Men kan niet meer verder zonder. Het is dus belangrijk om die data zo goed mogelijk te beschermen.

Want gegevens die plots niet meer beschikbaar zijn of erger nog, verloren gaan… U bent niet alleen alles kwijt, maar u zal ook nog een heleboel extra kosten moeten maken om alles opnieuw in orde te krijgen. Na een volledig verlies van al uw data, is het moeilijk om er als bedrijf terug bovenop te geraken.

Daarom is het belangrijk dat u tijdig back-ups maakt van uw bedrijfsgegevens én dat u deze data snel terug kan herstellen. Organi helpt u bij het automatiseren van deze back-ups.

U kan uw back-ups lokaal bewaren en/of extern. Wij raden meestal een back-up buitenshuis aan: via de cloud, tape of uitneembare disk. Denk hierbij aan de 3-2-1-regel, dé gouden regel voor de  back-up van belangrijke data.

Servers & cloud

Organi doet de nodige analyses voor uw en bekijkt samen met u wat voor uw organisatie de beste oplossing is voor uw serveromgeving.

Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden:

 • On premise: uw gegevens worden op een lokale server opgeslagen.
 • Cloud: uw gegevens worden online opgeslagen, op servers buiten uw organisatie.
 • Hybride oplossing: een mix tussen on premise en de cloud.

 

Waarom kiezen bedrijven tegenwoordig voor een cloudoplossing? Het is een flexibele oplossing die mee kan evolueren met uw organisatie. U betaalt steeds enkel voor datgene dat u nodig heeft en u hoeft er zich verder geen zorgen over te maken. Zo kan u zich volledig focussen op uw core business. U hoeft trouwens ook niet meteen volledig naar de cloud over te schakelen, een hybride omgeving is altijd mogelijk.

Onze experts staan u graag bij met advies over een (gedeeltelijke) overstap. Vraag ons vrijblijvend meer informatie!

Document printing & scanning

We leven steeds meer in een digitale wereld en dus ook meer en meer in een paperless office. Niettemin zijn printers en scanners niet weg te denken uit een professionele omgeving. Wie heeft er al eens niet een verslag afgedrukt, omdat het vlotter leest of een cursus, omdat je er makkelijker notities bij kan maken?

Er is een enorme keuze in het gamma printers en scanners: inkjetprinter, laserprinter, all-in-one… Organi adviseert u graag bij het kiezen van de meeste gepaste toestellen voor uw onderneming.

IP & cloud telefonie

Telefonie

Organi helpt u ook verder in alles wat met telefonie te maken heeft: telefooncentrale, vaste telefoontoestellen, headsets…

Telefonie in de cloud kan ook een oplossing zijn voor sommige ondernemingen. Hiervoor werken we samen met onze vaste partner Fonzer.

Ten slotte is het eveneens mogelijk om uw telefonie met onze softwaretoepassingen te integreren. Voorbeeld: een klant belt u, het systeem herkent zijn nummer en opent automatisch zijn klantendossier op uw computer.

Barcode scanning & label printing​

Heeft u een magazijn? En moet dat ook voorzien worden van de nodige infrastructuur? Organi helpt u graag met de automatisering van uw magazijn en de bijbehorende hardware hiervoor.

Norman Choi
Norman Choi Sales Product Manager
Norman werkt bij Organi sinds 2005. Of het nu gaat om servers, pc’s, beveiliging of totale ontzorging, wat onze klanten ook nodig hebben op vlak van hardware/infrastructuur: Norman zoekt altijd de meest gepaste oplossing voor elke concrete situatie en stelt deze met plezier aan onze klanten voor!

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.