Varesa

Leverancier van vruchtensappen Varesa werkt met Organi o.a. voor de integratie van het voice-picking systeem in hun magazijn.

Varesa

Varesa

Varesa NV is een mooi voorbeeld van een echt en hecht familiebedrijf. In 1976 werd het familiebedrijf en het vruchtensappenmerk Varesa gecreëerd. Ondertussen werd het portfolio aan fruitsappen verder uitgebouwd. In 2004 werd de beslissing genomen om een nieuw, modern logistiek centrum van 10.000m² te bouwen in Lommel. In 2008 werd de eerste uitbreiding ervan al gerealiseerd en in 2012 werden de magazijnen van de 2de uitbreiding in gebruik genomen. Nu bedraagt de oppervlakte van onze totale site 55 000m².

Waarom Organi?

In 1987 ontstond de basis van de samenwerking met Organi gedurende een ontmoeting tussen Richard Van Renterghem (General Manager van Varesa) en Geert Grauwet (toenmalige CEO van Organi). Deze samenwerking resulteerde in enkele mooie realisaties waaronder de integratie van het voice-picking systeem.

Ontdek het volledige verhaal hier:

Video 2017

Johan Haghebaert
Johan Haghebaert Sales Manager ERP
Johan werkt bij Organi sinds 1989. Door zijn jarenlange ervaring is hij een van de steunpilaren binnen het bedrijf geworden, bijgevolg kent hij Organi en onze software dan ook als zijn broekzak. Johan zijn dagen zijn drukbezet o.a. met het geven van demo’s bij prospecten en het onderhouden van klantencontacten.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.