CAS CRM

Met CAS beheert u snel en efficiënt uw klanten, prospecten en leveranciers op 1 centrale plek

CAS CRM-systeem

Een goed CRM-systeem helpt u op allerlei manieren om een professioneel klantenbeheer in uw bedrijf op te bouwen, zodat alle processen helemaal op de behoeften en wensen van uw klanten zijn afgestemd.

Ook het CRM-systeem van CAS zorgt voor transparantie en efficiëntie, waardoor gestructureerde bedrijfsprocessen overal in en rondom het bedrijf worden bevorderd.

Waarom CAS genesisWorld?

Met een CRM-oplossing van CAS kiest u voor producten met toekomst die uw klantenbeheer overkoepelend over alle afdelingen optimaliseren en klantenbinding scheppen.
Of het nu om marketing, verkoop of service gaat – u profiteert van efficiënte processen op basis van één alomvattende database. CAS is de Duitse marktleider voor CRM bij kmo’s.

Waarom moet ik investeren in een CRM-systeem?

Voordelen van een CRM

Johan Haghebaert
Johan Haghebaert Sales Manager ERP
Johan werkt bij Organi sinds 1989. Door zijn jarenlange ervaring is hij een van de steunpilaren binnen het bedrijf geworden, bijgevolg kent hij Organi en onze software dan ook als zijn broekzak. Johan zijn dagen zijn drukbezet o.a. met het geven van demo’s bij prospecten en het onderhouden van klantencontacten.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.