Organi zet zijn schouders onder Powered by Zeno

17.11.2022 – Organi heeft een participatie genomen in Powered by Zeno, aanbieder van totaaloplossingen voor de installatie en het beheer van laadpalen.

Home » Nieuws »

Organi zet zijn schouders onder Powered by Zeno

17-11-2022

We zijn verheugd te kunnen vertellen dat we een nieuw hoofdstuk gestart zijn in ons verhaal!

Organi heeft namelijk via zijn holding een participatie genomen in Powered by Zeno, een bedrijf dat totaaloplossingen aanbiedt voor de installatie en het beheer van laadpalen. Zeno richt zich op de B2B-markt en installeert laadpalen op voornamelijk bedrijfsparkings en ondergrondse garages van kantoren en residentiële gebouwen.

Bij Organi lieten we intussen al twee sets laadpalen op onze eigen parking installeren!

Waarom Zeno?

De e-mobility sector staat voor een enorme boom en Organi gelooft erin dat technologie een belangrijke rol speelt in het aanbieden van toekomstgerichte oplossingen. We waren als klant gecharmeerd door de aanpak, het ondernemerschap en de drive van Zeno. Organi en Zeno delen bovendien dezelfde kernwaarden: het belang van zijn mensen en klanten voorop, gecombineerd met kwaliteit en het geloof in technologie. Vanuit die gemeenschappelijke visie is ons partnership dan ook ontstaan.

Organi & Zeno
Pieter Vandenbulcke, CEO Organi & Hans Naudts, zaakvoerder Zeno

Het lijkt misschien een vreemde keuze voor Organi, maar… laadpalen zijn devices die geconnecteerd zijn, gemonitord worden en toegankelijk moeten zijn via een online platform. Ook moet men geautomatiseerd facturen kunnen maken en de boekhouding kunnen voeren. En juist daar ligt de grote meerwaarde van Organi. Door onze jarenlange ervaring met hardware, monitoring en het bouwen van software, portalen en apps, creëren we een hefboom voor Zeno. Het stelt ons in staat om met Zeno op korte termijn een verschil te maken in een markt die moeite heeft om kwalitatieve oplossingen voor te stellen, zeker in complexere omgevingen.

Wat nu?

We benadrukken graag dat deze participatie geen impact zal hebben op onze dienstverlening. Ondanks het feit dat we onze expertise en resources ook voor Zeno zullen inzetten, wordt alles op voorhand ingepland net zoals al onze andere projecten.

Klanten, leveranciers en partners mogen van Organi dus 100% focus en inzet blijven verwachten, ook in de toekomst.

Pieter Vandenbulcke, CEO Organi & Hans Naudts, zaakvoerder Zeno
Organi laadpalen Zeno

Waarom Organi?

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.