Relex

Mobiele app automatiseert serviceproces bij Relex. Deze app biedt een optimale wisselwerking met het backofficepakket (ORDAS).

Relex

_0003_Klant - Relex

Relex is gespecialiseerd in het advies en ontwerp, de realisatie en het onderhoud van zwembaden en wellnessprojecten. In zijn voortdurende zoektocht naar competitief voordeel en efficiëntieverbetering, investeerde het bedrijf onlangs in een geautomatiseerde mobiele oplossing die ingezet kan worden voor de verwerking van de service opdrachten door field service techniekers.

Specifiek voor Relex ontwikkelde Organi daarom een geavanceerde, mobiele toepassing om optimaal te kunnen beantwoorden aan de noden aangaande het onderhoud van zwembaden en welnessprojecten.

Waarom Organi?

Organi biedt een geïntegreerde software oplossing die Relex helpt om efficiënter en dus competitiever te werken. De desktoptoepassing werd uitgebreid met een weblogin voor klanten waarin ze zelf hun afspraken kunnen plannen, alsook met een mobiele service app voor een volledige “on the field” afhandeling van serviceopdrachten.

Johan Haghebaert
Johan Haghebaert Sales Manager ERP
Johan werkt bij Organi sinds 1989. Door zijn jarenlange ervaring is hij een van de steunpilaren binnen het bedrijf geworden, bijgevolg kent hij Organi en onze software dan ook als zijn broekzak. Johan zijn dagen zijn drukbezet o.a. met het geven van demo’s bij prospecten en het onderhouden van klantencontacten.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.