André Celis Bouwmaterialen

Bij Celis kozen ze voor onze softwarepakketten ORDAS en ORAS om hun bedrijfsprocessen efficiënter te laten verlopen, zowel in tijd als in kosten.

André Celis Bouwmaterialen

_0007_Klant - Celis

André Celis heeft reeds meer dan 60 jaar ervaring in de verkoop van bouwmaterialen aan zowel professionals als particulieren. Naast bouwmaterialen beschikt Celis over een eigen natuursteenbedrijf, een recyclagecentrum met containerservice en verschillende tankstations.

Ze hebben gekozen voor onze pakketten ORDAS en ORAS om hun bedrijfsprocessen efficiënter te laten verlopen, zowel in tijd als in kosten.

Waarom Organi?

Operationeel verantwoordelijke Nick Celis legt in het interview o.a. uit waarom de samenwerking met Organi hen heeft doen groeien als bedrijf:

Video 2018

Johan Haghebaert
Johan Haghebaert Sales Manager ERP
Johan werkt bij Organi sinds 1989. Door zijn jarenlange ervaring is hij een van de steunpilaren binnen het bedrijf geworden, bijgevolg kent hij Organi en onze software dan ook als zijn broekzak. Johan zijn dagen zijn drukbezet o.a. met het geven van demo’s bij prospecten en het onderhouden van klantencontacten.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.