Mistral Home

De ERP-software van Organi helpt Mistral Home het make-to-order concept uit te bouwen en zich te onderscheiden in de markt.

Mistral Home

Mistral

Het Belgische Mistral Home specialiseert zich in binnenhuistextiel. Al jaren levert het bedrijf met succes bed- en tafellinnen, kussens en gordijnen aan grote retailers zoals Makro, Carrefour, Delhaize en Auchan. Vanuit de hoofdzetel ontwikkelt Mistral Home zijn producten en stuurt het de productie aan in vier Oost-Europese en twee Belgische vestigingen.

Dankzij het ORDAS ERP-systeem haalt Mistral Home de nodige efficiëntie in het magazijn via een goed doordacht cross docking-systeem waarmee inkomende, afgewerkte producten meteen worden klaargezet naar de klant, helemaal in lijn met het just-in-time principe. Daarnaast zorgt het WMS-systeem (Warehouse Management Systeem) met scanning binnen ORDAS voor een ver doorgedreven lotbeheer en locatieopvolging. In hetmagazijn wordt zeer intensief gewerkt met RF-barcodescanning en sturing van de magazijniers om zo de volumes onder controle te houden en de laad- en loskades op een efficiënte manier te beheren.

Waarom Organi?

“We hadden meteen heel veel vertrouwen in Organi. Door hun open en transparante manier van communiceren, weet je dat je de nodige ondersteuning zult krijgen. Ook het feit dat het bedrijf een lokale speler is, was doorslaggevend voor ons”, aldus Geert Vanderbauwhede, Operations Manager bij Mistral Home.

Johan Haghebaert
Johan Haghebaert Sales Manager ERP
Johan werkt bij Organi sinds 1989. Door zijn jarenlange ervaring is hij een van de steunpilaren binnen het bedrijf geworden, bijgevolg kent hij Organi en onze software dan ook als zijn broekzak. Johan zijn dagen zijn drukbezet o.a. met het geven van demo’s bij prospecten en het onderhouden van klantencontacten.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.