Dejond

Organi zorgt bij Dejond voor het stroomlijnen & optimaliseren van alle kernprocessen: aan- en verkoop, verbeterde productie & product life cycle management, boekhouding…

Dejond

Dejond is een gespecialiseerde groothandel in non-ferrometalen, bouwsystemen, blindklinkmoeren en andere bevestigingssystemen uit Wilrijk. De onderneming stelt zo’n 90 mensen te werk.

In 2015: “Vandaag de dag zijn we meer bezig met de administratie dan met de eigen productie”, aldus de directie van Dejond. Ook voldeed het huidige ERP-systeem niet meer aan de noden en de complexiteit van het bedrijf. De lacunes in het huidige systeem leiden tot heel wat tijdverlies en inefficiëntie. Het ERP-systeem moest vervangen worden door 1 geïntegreerd ERP-systeem dat de volledige business van de onderneming kan ondersteunen. En toen koos Dejond voor de software van Organi:
 
  • ORDAS: een volledig geïntegreerd systeem dat totale controle geeft over de orders van de klanten, een geïntegreerde CRM-applicatie, een digitaal archief, een aparte module voor klachtenbeheer, een grafische planningstool, een productiemodule en een tool voor het beheer van eigen assets en volledige integratie met Microsoft Office producten.
  • Via de mobile app kunnen alle financiële en operationele gegevens van klanten en leveranciers geconsulteerd worden en kunnen bezoekverslagen online beheerd worden.
  • Daarnaast kiest Dejond ook voor ORAS, de applicatie voor boekhouding en finance van Organi, die naadloos aansluit bij ORDAS.

Waarom Organi?

Klanttevredenheid, snelheid, besparing in voorraad en betere service! Dit zijn de resultaten van de samenwerking tussen Organi en Dejond.

Video 2018

Johan Haghebaert
Johan Haghebaert Sales Manager ERP
Johan werkt bij Organi sinds 1989. Door zijn jarenlange ervaring is hij een van de steunpilaren binnen het bedrijf geworden, bijgevolg kent hij Organi en onze software dan ook als zijn broekzak. Johan zijn dagen zijn drukbezet o.a. met het geven van demo’s bij prospecten en het onderhouden van klantencontacten.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.