Martens Hout

De softwarepakketten van Organi helpen om Martens Hout verder te laten evolueren.

Martens Hout

Martens Hout bestaat al sinds 1908 en heeft sinds hun oprichting altijd die ene roeping gevolgd, namelijk: hout in al zijn soorten en toepassingen. Dit familiebedrijf combineert goede oude stielkennis met moderne technologie. Het is een houthandel die zich voornamelijk richt op professionele gebruikers, maar de firma importeert ook zelf wereldwijd zijn eigen hout.

Martens Hout heeft bij Organi voor het operationele softwarepakket ORDAS en het boekhoudpakket ORAS gekozen. Bijkomend kan Martens met de geïntegreerde WMS-module nu efficiënt en snel hun magazijn beheren via ons scanningsysteem.

Waarom Organi?

De mooie samenwerking tussen Martens Hout en Organi, wordt hieronder in het interview ook bevestigd door zaakvoerder Eric Martens.

Video 2018

Johan Haghebaert
Johan Haghebaert Sales Manager ERP
Johan werkt bij Organi sinds 1989. Door zijn jarenlange ervaring is hij een van de steunpilaren binnen het bedrijf geworden, bijgevolg kent hij Organi en onze software dan ook als zijn broekzak. Johan zijn dagen zijn drukbezet o.a. met het geven van demo’s bij prospecten en het onderhouden van klantencontacten.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.