SVK

Organi implementeerde bij SVK een geïntegreerd ERP-systeem voor verkoop, aankoop, voorraad- & magazijnbeheer, enz.

SVK

SVK

SVK heeft haar hoofdzetel in België en kan bogen op meer dan 100 jaar expertise in de productie, levering en de technische aspecten van bouwmaterialen. SVK is één van de grootste bouwondernemingen in België en heeft een uitgebreid assortiment van vezelcementproducten en bakstenen.

Als uw bedrijf cementproducten en bakstenen vervaardigt en verdeelt, wordt het voorraadbeheer een bijzonder complexe aangelegenheid. Het verplaatsen van voorraad is geen eenvoudige klus, gezien het enorme gewicht van de paletten. Aangezien de meeste bestellingen grote hoeveelheden materiaal vereisen, is het bijzonder belangrijk dat u die voorraad heeft. Een ontbrekend artikel kan een groot verschil maken bij het afronden van het project. Dat zijn de uitdagingen waarmee fabrikanten en verdelers van bouwmaterialen zoals SVK te maken krijgen.

SVK hoefde niet ver te zoeken om een nieuwe softwareleverancier te vinden. Het kreeg een tip van een andere plaatselijke onderneming binnen dezelfde sector en nam contact op met Organi.

Waarom Organi?

“Na een demonstratie van hun ORDAS-oplossing waren wij enorm onder de indruk van de deskundigheid en technologie van Organi,” zegt Walter Verhaert, directeur van SVK. “Wij zagen een geweldig potentieel in een samenwerking met Organi. Zij beschikten niet enkel over indrukwekkende oplossingen en een lange lijst van klanten. Ze hadden hun succes in de sector al bewezen en waren ook gevestigd in België“, aldus Verhaert.

SVK vindt het hebben van een nauwe band met een leverancier erg belangrijk. Verhaert ligt toe: “Bij grotere multinationals gaan en komen er voortdurend nieuwe medewerkers. Wij waren ervan overtuigd dat wij bij Organi nauw zouden kunnen samenwerken met dezelfde mensen, vanaf het begin van de uitvoering van het project tot het allerlaatste einde. Zij waren werkelijk begaan met ons succes.”

Johan Haghebaert
Johan Haghebaert Sales Manager ERP
Johan werkt bij Organi sinds 1989. Door zijn jarenlange ervaring is hij een van de steunpilaren binnen het bedrijf geworden, bijgevolg kent hij Organi en onze software dan ook als zijn broekzak. Johan zijn dagen zijn drukbezet o.a. met het geven van demo’s bij prospecten en het onderhouden van klantencontacten.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.