J. Janssens & Zonen

Dankzij ORDAS kan J. Janssens & Zonen zijn klanten constante kwaliteit en perfecte service aanbieden.

J. Janssens & Zonen

Sinds 1928 is J. Janssens & Zonen een gevestigde waarde in de Noorderkempen. Door de jarenlange ervaring heeft J. Janssens & Zonen een ruime kennis van beton en bouwmaterialen. Deze kennis gebruiken ze enerzijds om zelf enkele producten te maken zoals stortklaar beton, betonblokken en welfsels, anderzijds probeert J. Janssens & Zonen zijn assortiment steeds beter op de klanten af te stemmen.

Dankzij onze ORDAS-software kan J. Janssens & Zonen zijn klanten een constante kwaliteit en perfecte service aanbieden waardoor ze een absolute meerwaarde betekenen op de bouwmarkt.

Waarom Organi?

J. Janssens & Zonen is een klant van het eerste uur bij en nam graag de tijd om zijn ervaringen doorheen de jaren met Organi te delen.

Video 2017

Johan Haghebaert
Johan Haghebaert Sales Manager ERP
Johan werkt bij Organi sinds 1989. Door zijn jarenlange ervaring is hij een van de steunpilaren binnen het bedrijf geworden, bijgevolg kent hij Organi en onze software dan ook als zijn broekzak. Johan zijn dagen zijn drukbezet o.a. met het geven van demo’s bij prospecten en het onderhouden van klantencontacten.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.