Al 45 jaar IT-dienstverlener!

Over ons

De mensen binnen Organi zijn onze sterkste troef. Met een mooie mix van ervaren experts en jeugdige enthousiastelingen zorgen onze 92 collega’s voor meer dan 200 klanten

Wie zijn wij?

Organi werd opgericht in 1977 en is een gevestigde waarde in de IT-sector geworden. We zijn een autonoom en Belgisch bedrijf gespecialiseerd in software, hardware en algemene IT-services.

Ons doel? Het verbeteren en automatiseren van bedrijfsprocessen in middelgrote ondernemingen actief in handel & industrie, boekhouding & accountancy, logistiek & douane of de gerechtsdeurwaarderswereld. Zo werken o.a. Atlas Copco, Houthandel Verellen, Meiko, Zuidnatie en Gerechtsdeurwaarderskantoor Robert met onze software.

0
opgericht in
0
medewerkers
0 +
klanten
0 +
gebruikers

Onze Organi familie

Eind 2022 werd de familie weer een beetje groter.

We participeerden namelijk via onze holding (4TheFuture Group) in Powered by Zeno, een e-mobility expert die totaaloplossingen aanbiedt voor de installatie en het beheer van laadpalen.

Alsook namen we Softpak over. Dit Nederlandse softwarehuis heeft 45 medewerkers en biedt geïntegreerde logistieke oplossingen aan voor havengerelateerde bedrijven.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?​

HOE WIJ HET VERSCHIL MAKEN

Organi DNA

Geen B2B of B2C, Organi staat voor H2H (human-to-human) en zet persoonlijk contact op de eerste plaats. Zo maakt u bij ons geen ticketje aan op een supportdesk dat naar India vertrekt om dan pas ’s nachts feedback terug te krijgen.

Bij ons heeft u uw eigen contactpersonen én een permanentieteam dat u buiten de kantooruren ook verder kan helpen in geval van een blocking issue.

Organi bestaat al 45 jaar en is een gezond, Belgisch bedrijf binnen het huidige IT-landschap.

Wij werken als IT-dienstverlener volledig autonoom zoals wij het willen en dat zorgt ervoor dat we flexibel kunnen reageren en tegemoet kunnen komen aan de specifieke wensen en behoeftes van onze klanten.

Dankzij samenwerkingen met de juiste partners, blijven we steeds op de hoogte van alle technologische trends en kunnen we u in allerlei domein verder helpen.

Momenteel is Organi een van de belangrijkste Progresspartners in de Benelux, mede door de voortdurende ontwikkeling van hoogwaardige toepassingen op basis van de nieuwste technologieën.

 

Meer info

Na een onafhankelijke audit in 2020 bleek dat onze klanten tevreden tot zeer tevreden waren en dat we dus beantwoorden aan de Qfor-norm met module “ClientScan in Learning & Consulting”.

Dit was ook het vertrekpunt voor onze erkenning tot officiële dienstverlener voor de kmo-portefeuille, zowel wat betreft opleiding als advies. Doet u dus een beroep op ons voor een van deze diensten, dan kan uw kmo rekenen op overheidssteun tot 30%!

 

Meer info

wat we doen

Tevreden klanten

Waarom Organi?

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.