Organi samen met Think2Act voor een mooie toekomst!

03.02.2023 – Think2Act en 4TheFuture Group, de holding boven Organi, slaan de handen in elkaar.

Home » Nieuws »

Organi samen met Think2Act voor een mooie toekomst!

03-02-2023

Eind 2022 verwierf Think2Act een minderheidsparticipatie in 4TheFutureGroup, de holding boven Organi. De investeringsmaatschappij zal de groei van de IT-groep mee ondersteunen en vormgeven. Organi en Think2Act gaan dus vanaf heden samen voor een mooie toekomst.

Groei in een dynamische markt 

Softwaretoepassingen, apps en infrastructuur zijn meer dan ooit het kloppende hart van elk bedrijf geworden. Een kritische schakel die altijd beschikbaar dient te zijn én dynamisch moet evolueren. Het is door de exponentiële innovatiegolf een heuse inspanning gebleken om in een sterk veranderende en competitieve markt on top of things te blijven.

Organi is er echter in geslaagd om de voorbije jaren de juiste accenten te leggen om zo de juiste hefboom via IT te blijven aanbieden. Het gaat intussen steeds sneller, IT-omgevingen worden complexer én belangrijke topics zoals beveiliging dienen veel meer aandacht te krijgen dan voorheen.

Het spreekt voor zich dat hoe groter de bedrijvengroep rond Organi wordt, hoe meer investeringsmogelijkheden er komen in alle mogelijke vormen van technologie en applicaties ten dienste van onze klanten. Om hieraan gevolg te geven en haar constante groei verder te ondersteunen, heeft de holding boven Organi haar kapitaal opengesteld voor een externe partner.

Waarom Think2Act?

Na diverse gesprekken werd beslist om de handen in elkaar te slaan met Think2Act, een middelgrote investeringsmaatschappij met basis in Antwerpen.

Think2Act heeft een focus op kmo’s, uit België en Nederland, met een leidende positie en een mooi groeipotentieel. Daarenboven verenigt Think2Act duurzaam ondernemerschap, een groot netwerk en expertise met een geëngageerde rol in de bedrijven waarin ze participeert. Bovendien is er een ongelooflijke match wat dna betreft.

Eind 2022 verwierf Think2Act dan ook een minderheidsparticipatie in 4TheFuture Group, de holding boven Organi.

Overname Softpak

De recente overname van de groep rond Softpak in Nederland kadert reeds in de gezamenlijke strategie om de voetafdruk van Organi in het IT-landschap significant te verstevigen.

Zo creëren we als IT-groep niet alleen belangrijke schaalvoordelen, maar kunnen we ook gebruikmaken van de expertise van in totaal 150 ervaren consultants en IT’ers, wat ons in de breedte een heel stuk sterker maakt. En precies dát zal in de toekomst ook het extra verschil gaan maken voor onze klanten.

Waarom Organi?

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.