Organi is officieel DICO-gecertificeerd!

15.04.2024 – Organi is verheugd aan te kondigen dat we sinds 2024 officieel DICO-gecertificeerd zijn met onze ORDAS software!

Home » Nieuws »

Organi is officieel DICO-gecertificeerd!

Organi is verheugd aan te kondigen dat we sinds 2024 officieel DICO-gecertificeerd zijn met onze ORDAS software! Deze certificering onderstreept onze inzet voor hoogwaardige en efficiënte elektronische berichten-uitwisseling in de bouw- en technieksector.

Efficiënte samenwerking in de Bouw- en Technieksector

In de snel digitaliserende wereld is efficiëntie cruciaal voor bedrijven in de bouw- en technieksector. Elektronische berichten-uitwisseling speelt hierbij een centrale rol. De gestandaardiseerde DICO-berichten bieden nauwkeurige controle over transacties, waardoor bedrijven naadloos kunnen samenwerken, van offerte tot facturatie.

ORDAS software

ORDAS is een krachtige softwareoplossing die speciaal is ontworpen voor verschillende sectoren in de handel & industrie, waaronder de bouwsector. Het stroomlijnt en automatiseert verschillende processen, van voorraadbeheer tot facturatie, en biedt een intuïtieve gebruikerservaring voor optimale efficiëntie. Meer informatie over onze ORDAS-software vind je hier.

Het officieel label van een DICO certificaat

DICO-gecertificeerd

Bij Organi zijn we trots op onze officiële DICO-certificering! Dit certificaat is het resultaat van uitgebreide tests en validatie van onze berichten. Dankzij de DICO Standaard en onze ORDAS software kunnen bedrijven in de bouw- en installatiebranche efficiënter communiceren, ongeacht hun softwarepakket.

Kwaliteitsgarantie en transparantie met DICO-certificering

Onze DICO-certificering waarborgt kwaliteit en transparantie in digitale informatie-uitwisseling. Dagelijks worden meer dan een miljoen berichten verzonden via de DICO Standaard. Het certificaat bevestigt naleving van de DICO Standaard en biedt duidelijkheid aan gebruikers over met wie ze gestandaardiseerd data kunnen delen.

Ontdek hoe onze DICO-gecertificeerde ORDAS software jouw bedrijf kan helpen bij het realiseren van efficiënte elektronische berichten-uitwisseling! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom Organi?

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.