ORDAS

ORDAS

Met ORDAS, Organi Administration and Distribution System, haalt u een oplossing in huis die op het tempo van uw onderneming meegroeit. Met onze sectorgebonden kennis en onze ervaring in het analyseren en optimaliseren van alle bedrijfsprocessen helpen wij u in het opzetten van het automatiseringstraject op maat van uw onderneming.

Reporting

Reporting

Voorgedefinieerde lijsten en statistieken doorheen de hele toepassing.
Verregaande integratie met MS Excel, Crystal reports…

E-portal

E-portal

Alle tools beschikbaar via uw persoonlijke portal. Het platform is 24/7 toegankelijk voor interne medewerkers en klanten. Via de e-portal stelt u informatie vanuit de back-office beschikbaar en kunt u 1-op-1 gestructureerd communiceren met uw klanten en andere betrokken partijen.

Customs

Customs

Geautomatiseerde afhandeling van alle douaneformaliteiten voor import- en exportactiviteiten.

Klachtenbeheer

Klachtenbeheer

Module voor gecentraliseerd beheer van klachten van klanten, leveranciers en interne niet-conformiteiten, met uitgebreide rapportage mogelijkheden.

Grafische planningsmodule

Grafische planningsmodule

Tool voor het automatisch beheer en plannen van resources. Visuele weergave van de planning. Integratie met track & trace systeem.

Webshop

Webshop

Geïntegreerde webshop module voor online verkoop, met real-time toegang tot actuele stock, prijzen, …

Web / Mobile

Web / Mobile

Mobile app voor de consultatie van financiële en operationele gegevens van klanten en leveranciers.

CRM

CRM

Het CRM-systeem van CAS is meer dan alleen een CRM, het is een innovatieve xRM-softwareoplossing die nét dat stapje verdergaat. Met CAS beheert u snel en efficiënt uw klanten, prospecten, leveranciers... op 1 centrale plek. Ongelimiteerd relatiebeheer dus! > Meer info

Warehouse Management

Warehouse Management

Warehouse Management System (WMS) voor het optimaliseren van uw magazijnbeheer. Registratiesysteem om alle bewegingen in het magazijn te registreren op basis van barcodescanning (RF of 3G/4G) of via voice picking.

Analyser

Analyser

Uitgebreide managementrapportage via Qlikview voor het opmaken en verzenden van periodieke rapportering naar uw cliënteel.

Workflow

Workflow

Workflow management voor ingebouwde procedures voor goedkeuring, klachtenafhandeling (doorheen alle modules van de toepassing en overschrijdend). Ingebouwde procedures voor goedkeuring, klachtenafhandeling (doorheen alle modules van de toepassing en overschrijdend)

Connect

Connect

Elektronische gegevensuitwisseling (EDI) voor onder meer orders, verzendnota’s en facturen
Import / export mogelijkheden van en naar MS Excel. Verregaande integraties met externe pakketten (MS Outlook, bankcontact, track & trace systeem voor transport …).

Digitaal Archief

Digitaal Archief

Geïntegreerd digitaal archief van alle documenten (foto’s en bestanden aan artikelen, leveranciers, aankoop- en verkooporders) doorheen alle modules van de toepassing.

Boekhouding & Finance

Boekhouding & Finance

Integratie met het financiële pakket (adressen, klanten, leveranciers, aankoopfacturen, verkoopfacturen, cheques, transfers) voor een volledige boekhoudkundige opvolging.

Voorraadbeheer

Voorraadbeheer

Inventory Management System (IMS) voor strategisch aankoopmanagement: inzicht in het hele aankoopproces, van aanvraag tot levering.

Aankoop

Aankoop

Module voor strategisch aankoopmanagement: inzicht in het hele aankoopproces, van aanvraag tot levering.

Verkoop

Verkoop

Module voor het beheer van de volledige verkoopcyclus (offerte, order, levering en facturatie).

Strategische partnerships