De Graef-Linsen & Co

“ORAS biedt alle functionaliteiten voor de verwerking van de boekhouding voor onze klanten én voor het beheer van ons eigen accountancykantoor.”

De Graef-Linsen & Co

De Graef-Linsen, werd opgericht in 1972 en is doorheen de jaren uitgegroeid tot een toonaangevend kantoor voor accountancy, fiscaal, financieel en strategisch advies. Het klantenbestand van De Graef-Linsen bestaat voornamelijk uit vennootschappen en éénmanszaken uit allerlei bedrijfstakken. Dit accountancykantoor is al vanaf dag 1 klant bij Organi.

ORAS als motor van het bedrijf

ORAS biedt een totaaloplossing voor een volledige (digitale) dossieropvolging geïntegreerd in de boekhoudkundige verwerking. Heidi Greif, Managing Director van De Graef – Linsen & Co verduidelijkt: “Boekhoudpakket ORAS bevat alle standaardfunctionaliteiten voor een semi-automatische verwerking van de boekhouding voor onze klanten, alsook extra tools voor het beheer van ons eigen kantoor zoals de facturatiemodule, het prestatiebeheer, het digitale archief enz. Ik heb voorheen al met verschillende andere financiële pakketten gewerkt, maar ik kan gerust stellen dat ORAS het meest uitgebreide pakket is met alle functionaliteiten die ons kantoor nodig heeft. Bovendien is de toepassing zeer gebruiksvriendelijk, onze medewerkers moeten niet eindeloos navigeren tussen verschillende schermen en kunnen met een minimale handeling al hun verrichtingen voltooien.”

Waarom Organi?

“Een extra troef van Organi is dat ze ook onze volledige netwerkinfrastructuur beheert met aandacht voor beveiliging, performantie en continuïteit. En dit in samenspraak met de verantwoordelijke van onze IT-afdeling”, volgens Greif.

Video 2017

Johan Haghebaert
Johan Haghebaert Sales Manager ERP
Johan werkt bij Organi sinds 1989. Door zijn jarenlange ervaring is hij een van de steunpilaren binnen het bedrijf geworden, bijgevolg kent hij Organi en onze software dan ook als zijn broekzak. Johan zijn dagen zijn drukbezet o.a. met het geven van demo’s bij prospecten en het onderhouden van klantencontacten.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.