Bug in nieuwe Microsoft Teams 2.0

04.07.2024 – Microsoft Teams-gebruikers ervaren een bug in de nieuwste versie die het aanmaken van nieuwe teams verhindert.

Home » Nieuws »

Bug in nieuwe Microsoft Teams 2.0

Microsoft Teams-gebruikers worden momenteel geconfronteerd met een kritieke bug die het aanmaken van nieuwe teams onmogelijk maakt. Deze fout is ontdekt in de nieuwste versie van Microsoft Teams en veroorzaakt hinder voor organisaties die afhankelijk zijn van de software voor samenwerking en communicatie.

Wat is het probleem? 

Gebruikers melden dat bij het proberen aanmaken van een nieuw team een foutmelding verschijnt, waardoor de actie niet kan worden voltooid. Dit probleem beperkt niet alleen de functionaliteit van Teams, maar belemmert ook de productiviteit van bedrijven die dagelijks afhankelijk zijn van deze tool

Reactie van Microsoft

Microsoft heeft het probleem erkend en werkt actief aan een oplossing. In een verklaring heeft het bedrijf aangegeven dat hun technici druk bezig zijn met het identificeren en oplossen van de oorzaak van de bug. Voorlopig adviseert Microsoft gebruikers om de webversie van Teams te gebruiken, aangezien deze niet door de bug wordt beïnvloed.

Tijdelijke oplossingen

Terwijl Microsoft werkt aan een permanente oplossing, kunnen gebruikers de volgende tijdelijke maatregelen overwegen:

  • Gebruik de webversie van Teams: Deze versie ondervindt momenteel geen problemen met het aanmaken van nieuwe teams.
  • Gebruik de oude versie van Microsoft Teams: Als tijdelijke oplossing kunnen gebruikers terugschakelen naar een eerdere versie van de Teams-client die niet door deze bug wordt beïnvloed.
  • Controleer updates regelmatig: Microsoft zal waarschijnlijk snel een patch uitbrengen om deze bug te verhelpen. Houd de updates in de gaten en installeer deze zodra ze beschikbaar zijn.

Conclusie

Bij Organi blijven we de ontwikkelingen rondom deze bug nauwlettend volgen. In de tussentijd kunnen onze klanten de tijdelijke oplossingen gebruiken en kunnen zij zich blijven informeren over verdere updates van Microsoft.

Voor verdere vragen of ondersteuning, neem gerust contact met ons op.

Waarom Organi?

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.