Audi

Audi vertrouwt op de douanesoftware van IT-expert Organi. Alle PLDA- & NCTS- aangiftes worden door OLS Customs afgehandeld.

Audi

Audi

Audi Brussels deed in 2015-2016 beroep op de douanesoftware van Organi. Alle PLDA- & NCTS- aangiftes voor de vestiging in Brussel werden twee jaar lang door OLS Customs afgehandeld.

Hoewel Organi gekend staat voor lange termijn relaties met haar klanten, gingen beide partijen een samenwerkingsakkoord van initieel een jaar aan. Uiteindelijk is het contract achteraf nog met een jaar verlengd. In 2017 schakelde Audi immers over naar een grensoverschrijdende oplossing die globaal zal worden ingezet door het hoofdkantoor VW IT in Wolfsburg.

Waarom Organi?

Tom De Ridder (Customs, Excises & Trade Control Expert bij Audi) vertelt: “In het begin was het even zoeken omdat de toepassing toch heel wat meer functionaliteiten bevat dan het vorige systeem, maar na een korte inlooptijd hadden we onze weg goed gevonden in de applicatie. De ervaring met Organi is heel goed, de mensen zijn heel flexibel. Op het moment dat wij vragen hebben of aanpassingen aan het systeem willen, werd daar direct en professioneel op gereageerd.”

“Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van het systeem konden we het groot volume aan aangiftes efficiënt en snel verwerken”, zegt De Ridder.

Kristof Poulain
Kristof Poulain COO
Kristof werkt bij Organi sinds 2003. Hij leidt het team van de OLS en OLS Customs consultants en developers, maar staat niettemin ook dicht bij onze klanten om hen te adviseren en te begeleiden bij al hun logistieke vraagstukken. Kristof is verder ook COO van Softpak, onze collega's in Nederland, alsook onze interne specialist in data reporting en analytics via de BI-tools QlikView, Qlik Sense en Power BI.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.