Verschaeren & Mertens

“Organi was de enige die niet alleen een sterke toepassing in huis had, maar ook de investering wilde doen om die volledig aan te passen aan onze wensen.”

Verschaeren & Mertens

Verschaeren & Mertens

Accountantskantoor Verschaeren en Mertens, oorspronkelijk opgericht door Jan Verschaeren en Hubert Mertens, is reeds 40 jaar actief in de boekhouding en fiscaliteit. Verschaeren en Mertens BVBA is in 1975 gesticht en telt vandaag 40 medewerkers, dankzij een constante groei en het aantrekken van jonge medewerkers.

ORAS benadert de snelheid van ons vroegere DOS-pakket,” zegt een tevreden Rob Verschaeren, zaakvoerder van Verschaeren & Mertens, “en daarbovenop realiseren we verdere tijdwinst. Zo kunnen we CODA-bestanden (bankafschriften) semiautomatisch matchen met de juiste factuur. Ook loonstaten kunnen automatisch worden ingelezen. En voor onze eigen facturatie installeerde Organi een nieuwe module die ons ook veel tijd bespaart.”

Waarom Organi?

Maandelijks komt er iemand van Organi langs om de nog bestaande problemen aan te pakken. “Al moet je die problemen vooral zien als kansen tot verdere verbetering,” zegt Verschaeren, “aan het einde van de rit kunnen we alleen maar vaststellen dat Organi al haar beloften aan ons heeft waargemaakt.”

Johan Haghebaert
Johan Haghebaert Sales Manager ERP
Johan werkt bij Organi sinds 1989. Door zijn jarenlange ervaring is hij een van de steunpilaren binnen het bedrijf geworden, bijgevolg kent hij Organi en onze software dan ook als zijn broekzak. Johan zijn dagen zijn drukbezet o.a. met het geven van demo’s bij prospecten en het onderhouden van klantencontacten.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.