Steun voor Oekraïne

05.04.2022 – Er is niet veel dat we kunnen doen, maar we willen met Organi graag de mensen in Oekraïne helpen. Daarom steunen we het project “België voor Oekraïne”.

Home » Nieuws »

Steun voor Oekraïne

05-04-2022

Er is niet veel dat we kunnen doen, maar we willen met gans Organi graag de mensen in Oekraïne helpen. Daarom gaan we het project België voor Oekraïne steunen.

Tim en Nadia uit Boechout zijn al twee keer hulpgoederen gaan brengen en eind april vertrekken ze opnieuw. Wij gaan er met Organi voor zorgen dat ze een heleboel extra spullen kunnen meenemen om de burgers, kinderen en soldaten daar te helpen!

Hoe kan jij helpen?

Heb je thuis nog dingen liggen die je eigenlijk niet gebruikt of nodig hebt? Deze items kunnen de burgers/soldaten in Oekraïne momenteel goed gebruiken:

  • Medisch: pijnstillers, verbanden, EHBO-setjes, ontsmetting, flamigel…
  • Voedsel & drank: alles met lange vervaldatum, water, suiker, voedsel in blik…
  • Hygiëne: zeep, shampoo, maandverband, scheermesjes…
  • Baby: voeding, luiers
  • Slapen: slaapzakken, dekens, beddengoed, slaapmatten, kussens
  • Varia: verrekijkers, helmen, opgeladen batterijen, opgeladen powerbanks, hoofdlampen, zaklampen, knielappen, handschoenen, stevig schoeisel, rugzakken…
  • (Kledij wordt heel veel aangeboden, maar is nu niet nodig.)

 

>> Breng je hulpgoederen in zakken/dozen mee naar Organi en geef ze af aan onze receptie ten laatste op vrijdag 22/4. We verzamelen alles daar, om daarna met met onze camionette naar een magazijn in Kontich te rijden en zo alles netjes af te zetten voor het project.

Waarom Organi?

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.