Expertise

ERP

Bedrijfsspecifieke totaaloplossingen die verder
gaan dan voor de hand liggende standaard
-functionaliteiten.

Document Management

Digitaal, centraal en gestructureerd beheer, archiveren & consulteren van bedrijfsdocumenten.

CRM

Het CRM-systeem van CAS is een innovatieve xRM-softwareoplossing. U beheert hiermee snel en efficiënt al uw klanten, prospecten, leveranciers... op 1 centrale plek. > Meer info


Warehouse Management

Volledige traceerbaarheid en foutloze leveringen via draadloze barcode scanning of voice.

Business Intelligence

Onze analysetool legt ongekende trends en correlaties bloot en verschaft nieuwe inzichten in uw bedrijfsdata op basis van bedrijfseigen KPI’s.

E-services

Webtoepassingen voor een complete transparantie en stand van zaken voor uw klanten via een beveiligde en gepersonaliseerde webomgeving.

Finance

Integratie met het financiële pakket voor een volledige boekhoudkundige opvolging.

Mobile Solutions

Onze mobiele toepassingen bieden u de mogelijkheid om bedrijfsgegevens te consulteren en te beheren via tablets, smartphones en desktop.

Integratie

Integratie tussen alle applicaties en toepassingen (van zowel Organi software als software van derden).

De functionaliteiten in onze ERP toepassingen zijn nauw op elkaar afgestemd en toegespitst op sectorgerichte bedrijfsprocessen. Daarnaast kunnen onze toepassingen gemakkelijk geïntegreerd worden met software van derden.

Hosting

Dankzij de hostingdiensten en het deskundige advies van Organi komt u rechtstreeks uit bij een doeltreffende en veilige oplossing die bij u past.

Infrastructuur

Infrastructuur

Organi heeft een eigen ICT service. Wij zorgen voor een moderne server- en netwerkinfrastructuur, alsook alles voor uw magazijnautomatisering.Support

Wij waarborgen de continuïteit van uw infrastructuur via onze technische experts die u telefonisch, remote of ter plaatse bijstaan bij vragen of problemen.

Online monitoring

24/7 en real-time monitoring van uw IT-omgeving. Maandelijkse rapportering. Pro-actief advies.


Audit check-up

Wij verzorgen een volledige doorlichting van uw bestaande infrastructuur en software en doen voorstellen om uw beveiliging te optimaliseren.

Strategische partnerships