Dikaioma

Gerechtsdeurwaarderskantoor Dikaioma is sterk geautomatiseerd dankzij de softwareoplossingen van Organi.

Dikaioma

Dikaioma

Het gerechtsdeurwaarderskantoor Dikaioma, opgericht in 1980 en met hoofdvestiging in Waregem, is een gerenommeerd gerechtsdeurwaarderskantoor en telt inmiddels 43 medewerkers, waaronder 4 titularissen, 3 kandidaat-gerechtsdeurwaarders, 4 stagiair-gerechtsdeurwaarders en 32 administratieve medewerkers.

Dikaioma werkt al sinds 1983 met de toepassing van Organi. Tussen Dikaioma en Organi bestaat er dan ook al jarenlang een vertrouwensrelatie. De toepassing is tot stand gekomen dankzij een nauwe samenwerking van verschillende deskundige partijen, waaronder Dikaioma. Het kantoor is sterk geautomatiseerd dankzij de TAGOR– en ORAS-oplossing van Organi.

Waarom Organi?

“Dikaioma is zeer veeleisend, maar Organi speelt daar goed op in”, vervolgt Meester Dockers Alex. “TAGOR is het meest performante systeem dat vandaag op de markt is en dat beantwoordt aan de eisen van ons kantoor en de grote eisen van onze klanten vandaag.“

Paul De Haes
Paul De Haes Business Unit Manager
Paul werkt bij Organi sinds 1993. Hij leidt het TAGOR- en ORAS-team, maar staat niettemin ook dicht bij onze klanten. Hij adviseert hen en begeleidt hen bij al hun vraagstukken. Verder is Paul ook onze interne specialist voor alles wat met telefonie te maken heeft.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.