Webinar: Roadmap naar een efficiënter voorraadbeheer met WMS

13.08.2021 – De transport- en logistieke sector is één van de grootste industrieën ter wereld, en blijft maar groeien. Als onderneming wil jij niet achterblijven, maar meegaan met de toekomst.

Home » Nieuws »

Webinar: Roadmap naar een efficiënter voorraadbeheer met WMS

13-08-2021

De transport- en logistieke sector is één van de grootste industrieën ter wereld, en blijft maar groeien. Gevolg: veel bedrijven lopen na verloop van tijd tegen de logistieke grenzen van hun manueel werk aan, bovendien stijgt de concurrentie en klanten worden kritischer. Als (3PL of 4PL) onderneming wil jij niet achterblijven, maar meegaan met de toekomst. Alleen zo kan jij je klanten de customer experience geven die ze verdienen, efficiënter werken, en de dock-to-stock tijd verminderen.

Voor wie:

Ideaal voor 3PL of 4PL ondernemingen en/of middelgrote tot grote ondernemingen met warehouses in retail, groothandel, consumer goods, etc…

Inhoud:

Zonder duidelijk overzicht van of inzichten in je warehouse, is het moeilijk om efficiënt te werken en kosten te besparen. Daarom laten we je in deze webinar kennismaken met dé voordelen van een Warehouse Management Software (WMS) voor jouw magazijn of distributiecentrum.

Deze software automatiseert en optimaliseert jouw logistieke en magazijnprocessen zodat de ontvangst, labeling, verplaatsing, orderpicking, cross docking en fijnmazige distributie, inventarisering etc. van goederen en materialen vlot verlopen… Flexibel, en gericht op efficiëntie en functionaliteit. Dat verkleint jouw foutenmarge en bespaart je bijgevolg tijd, geld en zorgen.

Van realtime inzichten op stock en voorraden tot task driven warehouse planning, met WMS stroomlijn jij al je logistieke processen en neem je betere beslissingen.

>>> Herbekijk hieronder het webinar!

Waarom Organi?

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.