Opleidingen OLS in februari en maart

27.12.2021 – In februari en maart 2022 houdt het OLS-team elke dinsdag en donderdag vrij om opleidingen voor klanten te organiseren.

Home » Nieuws »

Opleidingen OLS in februari en maart

27-12-2021

Organi heeft plannen om het nieuwe jaar goed in te zetten! In februari en maart 2022 houden we namelijk iedere dinsdag en donderdag vrij voor OLS-opleidingen aan onze klanten:

  • We ontvangen onze klanten graag coronaproof bij ons op kantoor in Wilrijk.
  • De opleiding is enkel en alleen voor collega’s van eenzelfde bedrijf, dus volledig toegespitst op wat onze klant concreet gebruikt en nodig heeft.
  • Een halve dag, een hele dag of twee dagen opleiding. Alles kan!
"Onze opfrissingcursus zat goed in elkaar! De basis werd beknopt toegelicht, gevolgd door enkele door ons gekozen topics: bv. extra configuratiemogelijkheden in consignment en IMS, importfiles gebruiken om veel data in te lezen, CMR’s maken, efficiënt facturen goedkeuren... Een extra troef is dat Organi ook de volledige hardware en configuratie voor ons had voorzien. Wij kunnen immers niet zomaar 10 à 20 mensen in een ruimte zetten voor een klassikale opleiding. Heel fijn trouwens ook dat de opleiding gegeven werd door de consultant die al jaren bij ons komt en dus onze bedrijfsprocessen goed kent."
Peter Lemmens
IT Manager, Boeckmans

Krijg tot 30% terugbetaald!

Dankzij de kmo-portefeuille krijgen kmo’s subsidies voor diensten die het functioneren van hun kmo verbeteren, bv. voor opleidingen en adviezen.

Vorig jaar hebben we bij Organi onze erkenning bij de kmo-portefeuille verlengd. Concreet betekent dit dat je een terugbetaling van de overheid krijgt wanneer je beroep doet op onze diensten. Kleine ondernemingen genieten 30% steun, een middelgrote onderneming 20%.

Kristof Poulain
Kristof Poulain COO
Kristof werkt bij Organi sinds 2003. Hij leidt het team van de OLS en OLS Customs consultants en developers, maar staat niettemin ook dicht bij onze klanten om hen te adviseren en te begeleiden bij al hun logistieke vraagstukken. Kristof is verder ook COO van Softpak, onze collega's in Nederland, alsook onze interne specialist in data reporting en analytics via de BI-tools QlikView, Qlik Sense en Power BI.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.