De Wilde & Baele

“Zonder TAGOR zouden we dubbel zoveel personeel moeten inschakelen”, aldus Nicolas De Wilde, bestuurder & kandidaat-gerechtsdeurwaarder.

De Wilde & Baele

De Wilde & Baele

Het gerechtsdeurwaarderskantoor De Wilde & Baele, opgericht door gerechtsdeurwaarder Gilbert De Wilde, startte in 1983. Het kantoor telt vandaag de dag 3 gerechtsdeurwaarders en 2 kandidaat-gerechtsdeurwaarders. In totaal werken een 30-tal medewerkers in het kantoor.

Het kantoor heeft door de jaren heen een ijzersterke reputatie opgebouwd dankzij innovatieve oplossingen, verregaande automatisering, persoonlijke benadering en jarenlange ervaring. TAGOR, de softwaretoepassing van Organi, speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van het kantoor.

Waarom Organi?

“De toepassing is door de jaren heen sterk geëvolueerd en uitgebreid met extra functionaliteiten. Dat is ook nodig in deze sector waar we constant onderhevig zijn aan wetswijzigingen & ontwikkelingen”, aldus Nicolas De Wilde, bestuurder & kandidaat-gerechtsdeurwaarder. “Snelheid is belangrijk in onze business, dus het is nodig dat vereiste aanpassingen aan de toepassing ook zeer snel kunnen worden doorgevoerd. Organi slaagt daar voor 99% in. Het kan uiteraard altijd beter en sneller”, lacht De Wilde.

Het kantoor is sterk geautomatiseerd dankzij de oplossing van Organi. “Zonder TAGOR zouden we dubbel zoveel personeel moeten inschakelen”, zegt De Wilde. Het kantoor gebruikt zowat alle standaardfunctionaliteiten & extra’s van de toepassing voor een geautomatiseerde afhandeling van de dossiers.

Paul De Haes
Paul De Haes Business Unit Manager
Paul werkt bij Organi sinds 1993. Hij leidt het TAGOR- en ORAS-team, maar staat niettemin ook dicht bij onze klanten. Hij adviseert hen en begeleidt hen bij al hun vraagstukken. Verder is Paul ook onze interne specialist voor alles wat met telefonie te maken heeft.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.