Caldic

Organi zorgt bij Caldic voor efficiëntie door integratie.

Caldic

Caldic Belgium is een onderdeel van de Caldic-groep: een toonaangevende speler op de wereldwijde markt voor de distributie van chemicaliën en voedingsproducten (specerijen, additieven…).

Waarom Organi?

Caldic Belgium is reeds klant van Organi sinds 1993, maar er zit nog geen sleet op de samenwerking.

“Toen we besloten om een nieuw ERP-pakket aan te schaffen hebben we natuurlijk ook het aanbod van andere leveranciers bekeken, maar op het gebied van de prijs-kwaliteitsverhouding bleef Organi toch de beste,” zegt Erik Moerbeek, financieel directeur bij Caldic Belgium.

Hoe dat komt? Volgens Erik Moerbeek is Organi als middelgrote IT-leverancier een ideale partner voor een bedrijf als Caldic Belgium: “Ze kunnen perfect remote support aan, maar schuwen ook het persoonlijke contact niet. Hun software wordt steeds beter door de ervaring die ze opdoen met hun respectabel aantal klanten, maar tegelijk kunnen ze werken op maat van elke klant. Op die manier combineren ze echt het beste van twee werelden.”

Johan Haghebaert
Johan Haghebaert Sales Manager ERP
Johan werkt bij Organi sinds 1989. Door zijn jarenlange ervaring is hij een van de steunpilaren binnen het bedrijf geworden, bijgevolg kent hij Organi en onze software dan ook als zijn broekzak. Johan zijn dagen zijn drukbezet o.a. met het geven van demo’s bij prospecten en het onderhouden van klantencontacten.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.