Ciao ciao vakantiestudenten van zomer 2019!

31.07.2019 – Vandaag gaven onze studenten Fabian, Quentin en Thomas een demo van de projecten die ze de afgelopen weken gerealiseerd hebben.

Home » Nieuws »

Ciao ciao vakantiestudenten van zomer 2019!

31-07-2019

Vandaag gaven onze studenten Fabian, Quentin en Thomas een demo van de projecten die ze de afgelopen weken gerealiseerd hebben. Hiervoor leerden ze o.a. werken met Angular, NativeScript en Kinvey in combinatie met het gebruik van de rest API’s van onze verschillende ERP suites.

Organi was uitermate tevreden over de resultaten die ze op zulke korte termijn geboekt hadden, de jongemannen gingen namelijk aan de slag met de ontwikkeling van extra functies in onze eigen websuite ORNG (Organi – Angular suite):

  • Voor onze ORDAS / ORAS ERP suite zorgden ze voor een eerste aanzet ter vervanging/uitbreiding van onze huidige mobiele toepassing. Ze maakten een basis voor twee nieuwe modules: “Item/inventory” (online invalshoek producten en voorraad) en “Customer/supplier” (online invalshoek klanten en leveranciers).
  • In onze TAGOR-applicatie (gerechtsdeurwaarders/incasso) maakten ze twee uitbreidingen:
    • Chatbot voor interactie met de debiteur met als doel een verdere self service beleving van de debiteur. We voegen dus aan onze TAGOR-suite, naast de telefooncentrale-integratie webapplicatie voor de debiteur, nu ook deze debiteurenchatbot toe.
    • Full native app (Android & IOS) voor de gerechtsdeurwaarders die op de baan zijn om eenvoudig de interactie met hun eigen kantoor verder te faciliteren.

Wat vonden de studenten er zelf van?

Desondanks dat er best wel wat mensen bij Organi werken, merk je nog steeds dat het een familiebedrijf was. Wij konden ook rekenen op een goede begeleiding van een aantal experts binnen de firma. De sfeer zit zeker goed en dat maakte het tof om hier te werken!
Thomas Evers
Student aan de KdG Hogeschool (Antwerpen) en gaat naar zijn derde bachelorjaar Toegepaste Informatica
Tijdens dit vakantiewerk heb ik leren werken in een écht bedrijf met bekwame medewerkers en kreeg ik een reëel functioneel project voorgeschoteld. Dat is een praktijkervaring die je op school tijdens je opleiding niet opdoet.
Fabian Denoodt
Student aan de Odisee Hogeschool (Brussel) en gaat naar zijn derde bachelorjaar Toegepaste Informatica
Het interessante voor mij was vooral dat ik in het begin zelf veel achtergrondinformatie moest zoeken en dat ik minder kon terugvallen op interne kennis, aangezien het om een totaal nieuw project ging. Ik heb hier dan ook veel bijgeleerd en heel zelfstandig kunnen en mógen werken.
Quentin De Haes
Student aan de Universiteit Antwerpen en gaat naar zijn derde bachelorjaar Informatica

Waarom Organi?

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.