WMS

Al uw resources in 1 mooi én handig kalenderoverzicht!

Wat?

Zonder duidelijk overzicht van of inzichten in je magazijn, is het moeilijk om efficiënt te werken en kosten te besparen.

Warehouse Management Software (WMS) automatiseert en optimaliseert jouw logistieke en magazijnprocessen, zodat de ontvangst, labeling, verplaatsing, orderpicking, cross docking en fijnmazige distributie, inventarisering etc. van goederen en materialen vlot verlopen…

Het WMS-systeem van Organi  is flexibel en gericht op efficiëntie. Dit zorgt ervoor dat u tijd, geld én zorgen bespaart.

Voordelen

WMS helpt, ondersteunt en verbetert de administratie én organisatie. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

WMS & labeling: meer efficiëntie, minder fouten

Labels zijn essentieel zijn in het hele logistieke proces: van distributie en warehousing tot pick-up en packing. Correct gelabelde items zijn cruciaal, helaas is in realiteit de foutmarge vaak hoog en zijn er grote kwaliteitsverschillen in de labels van aangeleverde goederen.

Hoe zorgt u ervoor dat artikelen correct gelabeld worden op een manier die voor uw bedrijf past? Dat labels voldoende, correcte data bevatten én dat uw labels homogeen zijn? Met Warehouse Management Software en expertise van Organi is labeling eenvoudig!

wat zeggen gebruikers

Tevreden klant

WMS, barcode scanning, voice picking...
Ontdek het in onze video's!

Johan-sq
Johan Haghebaert Sales Manager ERP
Johan werkt bij Organi sinds 1989. Door zijn jarenlange ervaring is hij een van de steunpilaren binnen het bedrijf geworden, bijgevolg kent hij Organi en onze software dan ook als zijn broekzak. Johan zijn dagen zijn drukbezet o.a. met het geven van demo’s bij prospecten en het onderhouden van klantencontacten.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.