WMS

Magazijnoptimalisatie voor logistieke dienstverleners

Wat?

Zonder duidelijk overzicht van of inzichten in je magazijn, is het moeilijk om efficiënt te werken en kosten te besparen.

Warehouse Management Software (WMS) automatiseert en optimaliseert jouw logistieke en magazijnprocessen: het ontvangen van goederen en/of materialen, het voorzien van een label, het uitleveren van goederen, alsook stockmutaties en de controle van een barcode om de inhoud en/of herkomst ervan te zien.

Het WMS-systeem van Organi  is flexibel en gericht op efficiëntie. Dit zorgt ervoor dat u tijd, geld én zorgen bespaart.

Voordelen

WMS helpt, ondersteunt en verbetert de administratie én organisatie. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

WMS & labeling: meer efficiëntie, minder fouten

Labels zijn essentieel zijn in het hele logistieke proces: van distributie en warehousing tot pick-up en packing. Correct gelabelde items zijn cruciaal, helaas is in realiteit de foutmarge vaak hoog en zijn er grote kwaliteitsverschillen in de labels van aangeleverde goederen.

Hoe zorgt u ervoor dat artikelen correct gelabeld worden op een manier die voor uw bedrijf past? Dat labels voldoende, correcte data bevatten én dat uw labels homogeen zijn? Met Warehouse Management Software en expertise van Organi is labeling eenvoudig!

wat zeggen gebruikers

Tevreden klant

WMS in beeld...

Kristof Poulain
Kristof Poulain COO
Kristof werkt bij Organi sinds 2003. Hij leidt het team van de OLS en OLS Customs consultants en developers, maar staat niettemin ook dicht bij onze klanten om hen te adviseren en te begeleiden bij al hun logistieke vraagstukken. Kristof is verder ook COO van Softpak, onze collega's in Nederland, alsook onze interne specialist in data reporting en analytics via de BI-tools QlikView, Qlik Sense en Power BI.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.