Van Hoorebeke

Het aansturen van de productie- en commerciële activiteiten bij Van Hoorebeke Timber gebeurt via de ORDAS- en ORAS-software van Organi.

Van Hoorebeke

_0002_Klant - Van Hoorebeke

Van Hoorebeke importeert en bewerkt hout vanuit de hele wereld en levert aan Belgische en Europese houthandelaars/industrieën. Deze onderneming uit Gent is al 175 jaar actief en is ondertussen verantwoordelijk voor 25% van de invoer van gezaagd hout in België.

Met ORDAS en ORAS gaat van Hoorebeke naast hun commerciële activiteiten ook de ganse productieafdeling sturen en hun 125.000 m² opslagruimte beheren via onze WMS-toepassing.

Waarom Organi?

"De klantgerichtheid van Organi was voor van Hoorebeke van cruciaal belang. Organi slaagde erin om op een heel snelle manier een grondige kennis van onze complexe business op te bouwen. Vanuit deze kennis reikt ze ons concrete, realistische en pragmatische oplossingen aan, zodat wij een betere service kunnen bieden aan onze klanten. Dankzij hun kritische geest en open no-nonsense communicatie slagen we erin om samen initiateiven te definiëren die leiden tot duidelijke operationele proces- en efficiëntieverbeteringen. "
Pierre-Emmanuelle van Hoorebeke
Managing Director, van Hoorebeke Timber
Johan-sq
Johan Haghebaert Sales Manager ERP
Johan werkt bij Organi sinds 1989. Door zijn jarenlange ervaring is hij een van de steunpilaren binnen het bedrijf geworden, bijgevolg kent hij Organi en onze software dan ook als zijn broekzak. Johan zijn dagen zijn drukbezet o.a. met het geven van demo’s bij prospecten en het onderhouden van klantencontacten.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.