Pacorini (P Global Services)

“Kiezen voor de software van OLS was een evidente keuze voor ons”, aldus Patrick Bleijenbergh, CEO van Pacorini.

Pacorini (P Global Services)

Pacorini

Pacorini is een afdeling van P Global Services, de grootste leverancier van logistieke diensten voor de wereldwijde koffiemarkt. Hun klanten portfolio omvat zowel multinationals als lokale roasters.

“Bij de opstart van ons bedrijf hebben we niet lang moeten nadenken over logistieke software. Organi had met OLS een unieke oplossing die perfect geschikt is en bovendien uniek op de markt. Waarom zouden we dan een andere leverancier opnieuw het warm water laten uitvinden?”, aldus Patrick Bleijenbergh, toenmalig CEO van Pacorini.

Video 2021

Waarom Organi?

“Voor een bedrijf als het onze is de uitdaging om alles overzichtelijk te houden,” aldus Patrick Bleijenbergh, “omdat wij werken op warrant- én op stukniveau. OLS houdt daar al bij de input rekening mee. Ook de rest van de afhandeling verloopt grotendeels automatisch, tot en met de afrekening. Dat betekent enorme tijdwinst.”

Kristof Poulain
Kristof Poulain COO
Kristof werkt bij Organi sinds 2003. Hij leidt het team van de OLS en OLS Customs consultants en developers, maar staat niettemin ook dicht bij onze klanten om hen te adviseren en te begeleiden bij al hun logistieke vraagstukken. Kristof is verder ook COO van Softpak, onze collega's in Nederland, alsook onze interne specialist in data reporting en analytics via de BI-tools QlikView, Qlik Sense en Power BI.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.